dot.gif

Лични контакти

барам woman Тип на врска: Било која Скопје g73ic8ad80

Јас сум машко, 26 , барам женско од 20 до 64


g73ic8ad80, 26 , Скопје

Тип на врска: Било која

Твојот брачен статус: Друго

Бели / Белец

барам woman Долга врска или брак Тетово g6hhc8aezz

Zdravo jas sum Goki Milo mi e


g6hhc8aezz, 31 , Тетово

Долга врска или брак

Сам/а

Твојата професија: Друго

Бели / Белец

барам woman Тип на врска: Било која Скопје g664c8ayu8

Hii Hooo :)


g664c8ayu8, 27 , Скопје

Тип на врска: Било која

Сам/а

Службеник

Бели / Белец

барам woman Допишување Скопје g5s3c8au40

Јас сум машко, 26 , барам женско од 18 до 50


g5s3c8au40, 26 , Скопје

Допишување

Сам/а

Твојата раса: Друго

барам woman Долга врска или брак Штип g5njc8a37s

...


g5njc8a37s, 40 , Штип

Долга врска или брак

Сам/а

Бели / Белец

барам woman Тип на врска: Било која Скопје g5lmc8an5k

xxx


g5lmc8an5k, 34 , Скопје

Тип на врска: Било која

Сам/а

Инженер

Бели / Белец

барам woman Тип на врска: Било која Куманово g5bkc8az8x

Јас сум машко, 42 , барам женско од 33 до 47


g5bkc8az8x, 42 , Куманово

Тип на врска: Било која

Во брак

Архитект

Бели / Белец

барам woman Тип на врска: Било која Скопје g5bnc8adxd

Обично го изговарам името.


g5bnc8adxd, 27 , Скопје

Тип на врска: Било која

Сам/а

Архитект

Бели / Белец

барам woman Долга врска или брак Скопје g5amc8aoav

Јас сум машко, 44 , барам женско од 35 до 40


g5amc8aoav, 44 , Скопје

Долга врска или брак

Разведен/а

Техничар

Бели / Белец

барам woman Долга врска или брак Скопје g579c8adsn

Јас сум машко, 42 , барам женско од 34 до 99


g579c8adsn, 42 , Скопје

Долга врска или брак

Разведен/а

Твојата професија: Друго

Бели / Белец

Personals |Мажи |Жени |licnikontakti.me
Besucherzahler ukraine mail order brides
website counter

Dating Affiliates